×

MENU

Pistoolit (1890–1945) Pistoolit (1946–2019) Pienoispistoolit Taskupistoolit Kiväärit (1880–1945) Kiväärit (1946–1999 Kiväärit (2000–2019 Pienoiskiväärit Puoliautomaatit (1900–1945) Puoliautomaatit (1946–2019) Sarjatuliaseet (1900–1945) Sarjatuliaseet (1946–2019) Mustaruutiaseet Haulikot Yhdistelmäaseet Ampumatarvikkeet Arkisto Tähtäinkiikarit Äänenvaimentimet WW2 - raskaskalusto
Sitemap Updates Download Coming soon Cookies

Google Translator

WAFFENLAGER.NET
Suomalainen asesivusto

FAQ - Fequently Asked Questions


Usein kysyttyä...


Sivuston lukijoilta on ylläpidolle saapunut muutamia kysymyksiä. Tällä sivulla niihin vastataan.

Vastaus: Emme myy, koska tämä ei ole ase/nettikauppa. Tämä vastaa samalla kysymykseen, miksi sivustolla ei ole aseiden hintoja esillä.

Vastaus: Ei ole, eikä todennäköisesti koskaan tulekaan. Syy tähän on teoksen päivitettävyys. Sivusto on aihealueen laajuudesta johtuen tuskin koskaan valmis...

Vastaus: ei saa, ei ainakaan ilman erillistä lupaa. Lue kohta Copyright.

Vastaus: Kyllä, erittäin mielellämme, kunhan valokuva aseesta tai ampumatarvikkeesta on riittävän laadukas ja lähettäjällä on tekijänoikeus lähettämäänsä kuvaan.

Vastaus: Otamme vastaan ilmoituksia asia/kirjoitus/toiminta -virheistä sähköpostiosoitteeseen waffenlager.net@gmail.com. Kaikki löydetyt virheet pyritään tietenkin korjaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Tuetut selaimet

Sivusto on valmistettu HTML5+CCS3 koodilla, jota kaikki internetselaimet eivät vielä täysin kaikilta koodin ominaisuuksiltaan tue. Suosittelemme siksi katselemaan sivuja Google Crome, Safari tai Opera -selaimilla, sillä ne näyttävät sivuston sellaisena kuin pitäisi. Internet Explorer ja Firefox -selainten yhteensopimattomuus on lähinnä pieni visuaalinen ongelma, joka näkyy muutamalla valikkosivulla, tekstien asemointi ongelmana. Firefoxista on vielä sanottava, ettei sivustolle asennettu Google Translator Widget toimi Firefox-selaimella.


Terveisin ylläpitoWaffenlager.net - Copyright © 2019 Tapio Heiskanen. All Rights Reserved.