×

MENU

Pistoolit (1890–1945) Pistoolit (1946–2019) Pienoispistoolit Taskupistoolit Kiväärit (1880–1945) Kiväärit (1946–1999 Kiväärit (2000–2019 Pienoiskiväärit Puoliautomaatit (1900–1945) Puoliautomaatit (1946–2019) Sarjatuliaseet (1900–1945) Sarjatuliaseet (1946–2019) Mustaruutiaseet Haulikot Yhdistelmäaseet Ampumatarvikkeet Arkisto Tähtäinkiikarit Äänenvaimentimet Muut varusteet Metsästysperinteet WW2 - raskaskalusto
Sitemap Updates Download Coming soon Cookies

Google Translator

WAFFENLAGER.NET
Suomalainen asesivusto

FAQ - Fequently Asked Questions


Usein kysyttyä...


Sivuston lukijoilta on ylläpidolle saapunut muutamia kysymyksiä. Tällä sivulla niihin vastataan.

Vastaus: Emme myy, koska tämä ei ole ase/nettikauppa. Tämä vastaa samalla kysymykseen, miksi sivustolla ei ole aseiden hintoja esillä.

Vastaus: Ei ole, eikä todennäköisesti koskaan tulekaan. Syy tähän on teoksen päivitettävyys. Sivusto on aihealueen laajuudesta johtuen tuskin koskaan valmis...

Vastaus: ei saa, ei ainakaan ilman erillistä lupaa. Lue kohta Copyright.

Vastaus: Kyllä, erittäin mielellämme, kunhan valokuva aseesta tai ampumatarvikkeesta on riittävän laadukas ja lähettäjällä on tekijänoikeus lähettämäänsä kuvaan.

Vastaus: Otamme vastaan ilmoituksia asia/kirjoitus/toiminta -virheistä sähköpostiosoitteeseen waffenlager.net@gmail.com. Kaikki löydetyt virheet pyritään tietenkin korjaamaan mahdollisimman pikaisesti.

Tuetut selaimet

Sivusto on valmistettu HTML5+CCS3 koodilla, jota kaikki internetselaimet eivät vielä täysin kaikilta koodin ominaisuuksiltaan tue. Suosittelemme siksi katselemaan sivuja Google Crome, Safari tai Opera -selaimilla, sillä ne näyttävät sivuston sellaisena kuin pitäisi. Internet Explorer ja Firefox -selainten yhteensopimattomuus on lähinnä pieni visuaalinen ongelma, joka näkyy muutamalla valikkosivulla, tekstien asemointi ongelmana. Firefoxista on vielä sanottava, ettei sivustolle asennettu Google Translator Widget toimi Firefox-selaimella.


Terveisin ylläpitoWaffenlager.net - Copyright © 2019 Tapio Heiskanen. All Rights Reserved.